Снимка trafficnews.bgДвама младежи на 20 и 21 години, изнасилили жена на

...
Снимка trafficnews.bgДвама младежи на 20 и 21 години, изнасилили жена на
Коментари Харесай

Арестуваха двама младежи - ограбили и изнасилили жена край Пловдив

Снимка trafficnews.bg

Двама младежи на 20 и 21 години, изнасилили жена на 29 декември край Пловдив, ще останат за непрекъснато в ареста. Това бе решено в Районния съд през днешния ден, откакто те били привлечени като обвинени за обир и обезчестяване, написа trafficnews.bg.

Мярката за неотклонение „ задържане под стража “ е взета по отношение на Станимир С., на 21 години,  и Спас Г., на 20 години.  

На 29 декември рано сутринта, наоколо до Околовръстното шосе на Пловдив, двамата обвинени се движели с лек автомобил, марка „ Опел Астра “. Те забелязали,  на отсрещната страна на шосето, 21-годишната потърпевша жена, която махала на коли, с цел да се придвижи на автостоп към Пловдив.

 Обвиняемите трансформирали посоката си на придвижване, спрели и качили дамата в автомобила си.  След сто метра лидерът отбил от пътя, като спрял на място с шубраци и дървета. Двамата обвинени, откакто употребявали мощ, макар съпротивата на дамата, й лишили мобилния телефон и я изнасилили. По-късно те свалили потърпевшата от автомобила и си отпътували. Жената потърсила помощ в близка бензиностанция, а след това подала недоволство в Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив.

Определението на Районен съд-Пловдив може да се апелира пред Окръжен съд-Пловдив.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР